Pas na 26 weken zwangerschap kwamen Stefan en Amanda erachter dat Amanda zwanger was. Daar hebben ze welgeteld één week goed van kunnen genieten, want Amanda werd al snel opgenomen in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Met 28.4 weken is daar Dayenne geboren. Gelukkig ging het vanaf de geboorte heel goed met haar, waardoor ze nog geen twee weken later al overgeplaatst kon worden naar het Deventer Ziekenhuis, een stapje dichter naar huis.

Als ik Dayenne ontmoet is ze een maand oud. Het gaat gelukkig nog steeds goed met haar en ze ziet er erg tevreden uit. Al kon dat ook komen omdat ze vlak voor ik kwam haar hele couveuse had ondergepoept ;-). Het badje had ze – helaas voor de foto’s – dus net gehad. Maar ze mocht nog lekker buidelen bij papa, waarna ze in een schone couveuse verder mocht slapen.