EarlyBird Finn

Op 1 juni bleek het tijdens een echo bij de gynaecoloog helemaal niet goed te gaan met de nog ongeboren Finn. Een spoedrit met de ambulance van Enschede naar Zwolle volgde, waar Finn na een zwangerschap van 29 weken met een spoedkeizersnee ter wereld kwam. Al snel werd geconstateerd dat Finn in de buik zuurstoftekort heeft gehad. Omdat het niet goed ging met Finn moest hij naar het ziekenhuis in Groningen. Daar bleek dat, naast de problemen door het zuurstoftekort, ook zijn darmen niet goed werken. Na twee weken mocht hij weer terug van Groningen naar Zwolle en inmiddels gaat het gelukkig beter met Finn en hij groeit goed. Het blijft nog wel erg spannend, vooral omdat nog niet bekend is welke schade hij heeft opgelopen door het zuurstoftekort. Finn moet waarschijnlijk nog wel even in het ziekenhuis blijven, maar hopelijk mag hij zo snel mogelijk met zijn ouders mee naar huis!

Collage Finn